Försiktighetsåtgärder för oljeförsegling

1.Förberedelser och försiktighetsåtgärder före start


Omfattande kontroll av om den mekaniska förslutningen, hjälpanordningen och rörledningsanläggningen är fullständig och uppfyller de tekniska kraven.


b. Provning av statiskt tryck ska utföras innan mekanisk försegling inleds för att kontrollera om mekanisk försegling läcker ut.Om det finns många läckor ska orsakerna tas fram och elimineras.Om den fortfarande är ogiltig ska den monteras, kontrolleras och återföras.Det allmänna trycket för statiskt tryck är 2-3kg / cm2.


c. Vrid pumpen för att kontrollera om den är ljus och jämn.Om växeln är hård eller fast, kontrollera om monteringsstorleken är felaktig och om installationen är rimlig.


2.Installation och avstängning


a. Förvara förslutningskammaren full av vätska före start.Vid transport av det fasta mediet ska förslutningskammaren värmas upp med ånga för att smälta mediet.Före start skall växeln vridas så att den mjuka ringen inte bryts på grund av en plötslig start.


oljeförsegling


oljeförsegling


b. För den mekaniska försegling som används vid oljeförslutningen utanför pumpen ska oljeplomberingssystemet startas först.Stoppa oljeförslutningen till slut efter stängning.


c. När värmepumpen för varm olja har stoppats kan kylvattnet i oljeplomberingshåligheten och förseglingen av ändansiktet inte omedelbart stoppas.Kylvattnet kan endast stoppas när oljetemperaturen vid slutänden av förseglingen sjunker under 80-grader, så att tätningen inte skadas.


3.Verksamhet


a. Om det uppstår ett lätt läckage efter det att pumpen startats, ska det observeras under en tidsperiod.Om läckaget inte minskar efter fyra timmars kontinuerlig drift ska pumpen stoppas för inspektion.


b. Trycket på pumpen skall vara stabilt och tryckfluktuationen får inte vara större än 1kg/ cm2.


c. Under pumpens drift ska fenomenet med utrymning undvikas för att undvika torr friktion av förseglingens yta och skada på förseglingen.


Kontrollera alltid förseglingen.Under drift, när läckaget överstiger standarden, får den tunga oljan inte vara mer än fem droppar / min, och ljusoljan får inte vara mer än tio / min. Om det inte sker någon förbättring inom två-3 dagar, ska pumpen stoppas för att kontrollera förslutningsanordningen.


Tidigare: Allmän representation av O-ringen Nästa: No

2024 Qingdao Bright Rubber & Plastic Co., Ltd Alla rättigheter förbehållna.